OHJELMISTO

Ota Smart Huhtaware käyttöön

Smart Huhtaware on suunniteltu logistiikka-alan tarpeisiin. Seurantaohjelma kerää tietoa laitteiden käytöstä ja energiankulutuksesta sekä raportoi niiden huoltotarpeesta. Ohjelmisto on räätälöitävissä erilaisiin seurantakohteisiin satamista kunnossapito-organisaatioihin ja pyöräliikenteeseen.

Kaluston käytön optimointi

Smart Huhtaware kerää tietoa kaluston käyttöön liittyen ja tarjoaa reaaliaikaisia raportteja toiminnan suunnittelun tueksi. Seurantatieto antaa tietoa laitteiden käyttökilometreistä, käyttötunneista ja esimerkiksi polttoaineenkulutuksesta. Tiedon avulla laitekannan käytön ja investointien suunnittelu helpottuu.

Energiatehokkuus ja kestävä kehitys

Smart Huhtaware voidaan liittää niin liikkuvaan kalustoon tai kiinteisiin kohteisiin, kuten valaistusratkaisuihin. Kerätyn tiedon avulla saadaan tietoa erilaisten laitteiden käyttötunneista ja energiankäytöstä. Tiedon avulla pystytään laskemaan kohteen hiilijalanjälki ja suunnittelemaan tarvittavia toimia energiatehokkuuden optimoimiseksi.

Huoltojen ennakoinnilla tehoa toimintoihin

Toimintavalmis ja luotettava kalusto ovat tärkeä osa tehokkuuden varmistamista. Smart Huhtawaren keräämän tiedon avulla huoltojen ennakointi ja oikein ajoittaminen helpottuu. Näin varmistetaan, että kaluston hätähuoltojen määrä laskee ja kriittisten toimintojen suorituskyky pysyy vakaana.

Smart Huhtaware käyttöön teidänkin organisaatiossa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä jori.huhtaniemi@huhtaware.fi. Kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarve ja järjestelmän käyttöönoton kustannukset. Itse järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimii reaaliaikaisesti verkkoalustalla, mutta kartoitamme jokaisen kohteen mittaustietotarpeen yksilöllisesti varmistaaksemme parhaan mahdollisen seurantatiedon kunkin toimijan tarpeisiin.


Hermann Andersson on hyödyntänyt Huhtawaren seurantaohjelmistoa jo vuosia

Huhtawaren seurantaohjelman avulla yritys seuraa kalustonsa käyttöä aina satamanosturista henkilöautoon ja ennakoi niiden huoltotarvetta. Kaluston käytön optimointi ja kustannusten seuranta yhdessä oikea-aikaisesti kunnossapidetyn kaluston kanssa säästävät aikaa ja rahaa.

Huhtawaren asiakas Herman Andesson otti Huhtawaren seurantajärjestelmän käyttöön 2018. Sen avulla yritys optimoi työvuorojen sisällä käytettävien työkoneiden ja autojen käyttöaikaa sekä -kilometrejä.

”Ennen järjestelmän käyttöönottoa aika kului kuukausittain tehtävän manuaalisen tarkastuksen parissa. Nyt näemme laitteiden käyttötunnit ja -kilometrit reaaliajassa ja pystymme suunnittelemaan huollot tuottavaa työtä häiritsemättä”, kertoo Herman Anderssonin kunnossapitopäällikkö JaniSevander.

Herman Andersonilla Huhtawaren järjestelmä antaa tietoa noin 50 työkoneesta ja 11 autosta. Oleellista on ollut, että useiden eri konevalmistajien seuranta onnistuu yhden järjestelmän avulla. Aika ei kulu 10 tai 20 erilaisen järjestelmän tietojen seurantaan, vaan tiedot ovat helposti yhtä aikaa saatavilla.

”Osa työkoneistamme tekee työtä 24/7. Näin perinteinen manuaalisen tarkistuksen kuukauden seurantaväli on useille koneille liian pitkä. Nyt seuraamme käyttöä reaaliajassa ja saamme hälytyksen järjestelmään sekä hyvissä ajoin sähköpostiin tulevista huoltotarpeista. Olisi vaikea kuvitella paluusta vanhaan”, toteaa Jani Sevander. ”Muutoinkin yhteistyö on ollut luontevaa. Jos matkan varrella on ollut jotakin pieniä teknisiä ongelmia, niin ne on saatu hoidettua hetkessä kuntoon.”