Front page

Tehokas tulevaisuuden satama

Huhtaware suunnittelee ja tukee satamien sujuvaa logistista toimintaa. Kartoitamme, suunnittelemme, johdamme ja integroimme satamien tavaravirtoja tehostavia ratkaisuja. Ymmärrämme satamien päivittäistä työtä. Tarjoamme tukemme niissä toimivien laitteiden hankintaan, elinkaarisuunnitteluun, kunnossapitoon ja modernisointiin. Meille on tärkeää toimia ketterästi asiakkaidemme tukena ja rakentaa koko satamayhteisön toimintaa tehostavia ratkaisuja.

Ylläpidämme satamien toimintakykyä huolehtimalla kaluston ja satama-alueiden kunnossapidosta aina nosturien ja kuljetuskaluston huolloista laivojen korjaustöihin sekä projektilastin kiinnityshitsauksiin. Tehokkaat tietojärjestelmät ja tiedolla johtaminen takaavat ketterän, ajantasaisen ja laadukkaan toiminnan. 
Tutkimme, selvitämme ja kehitämme tulevaisuuden vaatimuksien mukaisia satamaratkaisuja, joiden avulla sataman toiminnot automatisoituvat ja tehostuvat. Samalla tuemme satamia vastaamaan maailmanlaajuisiin trendeihin, joihin kuuluvat esimerkiksi automaatio, kestäväkehitys ja tavaravirtojen muutos.

Rekrytoimme uusia tekijöitä Porin Satamaan // Toiminnassamme korostuvat ketteryys, me-henki ja edelläkävijyys. Etsimme ihmisiä, jotka haluavat tehdä päivittäin asioita hyvällä tarmolla asiakkaiden ja uuden kehityksen eteen. Hakemukseen pääset tästä. Jätä hakemuksesi tästä linkistä.